SEO ve Sosyal Medya Entegrasyonu

Sosyal medya ve Google arama motorundaki organik arama optimizeleri konusunda artık bütünsel bir yaklaşım hakim oluyor. Konunun daha iyi bir şekilde anlaşılabilmesi için sosyal medya ve arama motoru pazarlaması programlarının yapılarını daha yakından tanımak gerekebiliyor.
 
Sosyal Medya ve Aramaya Etkisi
 
Kullanıcıların davranışları ve internetin değişmekte olan gelecek beklentileri aslında sosyal medya ve arama arasındaki ilişkiyi belirliyor diyebiliriz. Sosyal medyaya gösterilen ilginin artması aynı zamanda arama motoru pazarı ile ilgili olan kişilerin de sosyal medyaya olan ilgisini arttırmaya başlıyor diyebiliriz.
 
Arama Beklentileri
 
İnternet üzerinde arama yapan kullanıcılar artık sadece aradıkları ile ilgili bilgi almak istemiyorlar. İnternet üzerinde aradıkları konu ile ilgili iletişim kurabilecekleri ve interaktif paylaşım yapabilecekleri yerleri de arıyorlar. Bu durum sosyal medya ile arama sonuçlarının daha etkileşimli olmasını sağlıyor.
 
Arama yapmakta olan kullanıcılar beğendikleri siteleri sosyal medya üzerinden birbirlerine tavsiye ederek internet sitelerinin büyümesini sağlıyorlar. Diğer bir açıdan duruma bakıldığı zaman standart bir arama yapan kullanıcılar artık sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanıyorlar diyebiliriz.
 
Pazarlama ve Sosyal Medya Arasındaki Bağ
 
Ayrıca pazarlama mesajları okunurken de sürekli olarak firmanın sosyal medyadaki sayfaları ve insanlar ile olan etkileşimleri göz önünde bulunduruluyor. E-ticaret sitelerinde yer alan ürün yorumları da kullanıcıların gözünde büyük bir artı puan olabiliyor.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun