Organik E-Posta Yönetimi

E-posta yolu ile ürün ve hizmetlerin tanıtılması son yıllarda büyük bir trend haline gelmiş durumda. Reklam ve kampanyaların hedef kitleye daha etkili bir şekilde sunulmasını sağlayabilen bu tür e-postaları görsel açıdan zengin bir şekilde hazırlarsanız hedef kitlenize iyi bir sunum yapmayı başarabilirsiniz.
 
Ancak e-posta üzerinden ürün ve hizmetlerinizi tanıtırken dikkat etmeniz gereken bazı temel noktalar da bulunmaktadır. Gönderdiğiniz e-postalarınıza spam gözü ile bakıldığı andan itibaren içeriklerinizin herhangi bir önemi kalmayacaktır. 
 
Bu yüzden e-postalarınızın spam olarak algılanmaması için gerekli olan kurguyu önceden profesyonel bir şekilde oluşturmuş olmanız gerekiyor. Kullanıcılar e-postalarınızı açtıkları zaman ilgilenecekleri ilginç şeyleri bulmalıdırlar. 
 
E-Posta Listenizi Güncel Tutun
 
Sosyal medya bağlantıları üzerinden paylaşılan postalar hiçbir şekilde spam olarak algılanmazlar. Bu yüzden hedef kitlenize Google+ ve benzeri sosyal ağ platformları üzerinden de gönderi yapabilirsiniz. Kullanıcılarınızın güvenini de toplayabileceğiniz bu yöntem sayesinde reklam kampanyalarınızı hedef kitlenize sağlıklı bir şekilde iletebilirsiniz. 
 
Kullandığınız e-posta adreslerinin kullanılıyor olması da etkili reklam çalışmaları açısından önemlidir. Gönderdiğiniz e-posta listenizdeki kişiler farklı bir e-posta adresini aktif olarak kullanıyor ya da o e-posta adresini arada bir açıyor ise çalışmalarınızdan verim alabilmeniz ve geri dönüş oranlarınız düşük olacaktır. E-posta listenizi sık sık kontrol ederek güncellemeniz organik e-postalar için önemli bir noktadır. E-posta adreslerine güncel olarak ulaşabilmek için sosyal medyanın gücünden de yararlanabilirsiniz.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun