Responsive Web Sitesi Nedir?

Responsive görünüm, ekran boyutlarına göre web sitelerinin görünümünü özelleştiren temalardır. Akıllı cep telefonları ve tabletler gibi ekran boyutları küçük olan mobil cihazlardan responsive temaya sahip olan bir siteye girildiğinde, masaüstü bilgisayardaki görüntüden farklı bir görüntü ile karşılaşılır.
 
İçerikler aynı kalır fakat girilen sitenin görüntüsü kullanılan mobil cihazın ekran boyutlarına göre otomatik olarak şekillenir. Menüler "açılır – kapanır" menülere dönüşebilir, resimler küçülebilir ve bunlar gibi daha birçok değişiklik gerçekleşebilir.
 
Responsive özelliği kullanımı, görünümü ve web siteniz üzerinde dolaşan ziyaretçilerin web siteniz hakkında hoşnut kalabilmesini ve mobil cihazlarda daha rahat görüntülenmesini sağlayacaktır.
 
Google, web sitesi üzerinde SEO hizmetinden yararlanan kişilerin site içeriklerini responsive olarak yapılandırması durumunda daha avantajlı olduklarını ve web siteleri üzerinde responsive olarak tema belirlemeleri dahilinde google üzerinden arama motorundan arama gerçekleştiğinde mobil uyumlu temaya sahip olan sitelerin üst sıralamalarda yer alacağını bildirilmiştir.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun