Seo ve Adwords

Seo ve Adwords sitenizin başarısını etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Aklımıza gelen ilk soru Seo mu Adwords mü? Başlangıçta zor bir soru gibi görünmesine rağmen aslında basit bir sorudur. Cevap her ikisi de olmalıdır. Çünkü her iki çalışma bir arada yürütüldüğü zaman verimli sonuç alınır.
 
Seo çalışmaları uzun soluklu çalışmalardır, kısa vadeli hedefler gütmez, direkt olarak markalaşmayı ve marka sadakati yaratmayı hedefler.
 
Adwords ise kısa vadeli ticari hedefleri yerine getirmek üzere yapılan çalışmadır.  Adwords çalışmalarında kelimelerin tıklama başına maliyetleri hesaplanır ve kelimeler tıklandıkça Google’a ödeme yapılır. Adwords çalışmalarında harcanacak olan bütçe arttıkça geri dönüşlerde artacaktır. Seo çalışmalarında ise Google’a herhangi bir ödeme yapılmaz.
 
Seo ve Adwords çalışmaları eşgüdüm içinde yürütüldüğünde hem adwords maliyetlerinin düşmesini sağlar hem de seo çalışmalarında üst sıralara çıkılmasına yardımcı olur. Dolayısıyla birbirinden farklı olan bu iki çalışmanın birlikte yürütülmesinde fayda vardır.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun