Mobil Uyumlu Web Sitesi ile Kullanıcılara Hitap Edin

Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte bütün projelerde artık ilk öncelik mobil versiyonlara ve mobil uyumluluğa veriliyor. Peki web sitelerinin günümüzde mobil uyumlu olmasının önemi neden bu kadar büyük? 
 
E-ticaret siteleri, bloglar, kurumsal siteler veya rehber niteliğindeki içerik sitelerinin mobil uyumlu olması demek “Responsive” yani diğer bir deyişle duyarlı site olması demektir. Bu durum yeni gelen arama motoru güncellemeleri ile artık daha da büyük önem teşkil ediyor.
 
İnsanlar Artık Mobil
 
Gündelik hayat içerisinde artık nerede olursa olsun insanlar akıllı telefonlarını ellerinden düşürmüyorlar. Mobil internet artık insanların metrodayken, otobüslerde, yolda yürürken, iş yerinde veya okuldayken sürekli olarak kullandıkları bağlantı çeşitleri arasında yer alıyor.
 
Masaüstü bilgisayarların pabucunu dama atmayı başaran akıllı telefonlar bu şekilde başarılı olunca haliyle arama motorları da mobil uyumlu internet sitelerinin tasarlanması konusunda insanları teşvik edici güncellemeler yayınlıyorlar. 
 
Tek Tasarım ile Tüm Cihazlar
 
Mobil cihazlar arasına her gün yeni bir amiral gemi modelinin girmesi ile birlikte akıllarda “Mobil uyumlu tasarım yapıyoruz ama hangi model için yapıyoruz?” gibi sorular da oluşmaya başlamıştı. İşte tam bu noktada Responsive tasarım ortaya çıkmış oldu. Bu tasarım yöntemi sayesinde onlarca farklı ekrana sahip olan mobil cihaza tek bir tasarım ile hitap edebiliyorsunuz.
 
Böylelikle ziyaretçileriniz nerede ve hangi mobil cihaz ile olurlarsa olsunlar web sayfanızı sağlıklı bir şekilde görüntüleyerek ürün ve hizmetleriniz hakkında kesintisiz bilgi almaya başlayabiliyorlar.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun