Marka Kimliğinizi Web Tasarım ile Ön Plana Çıkarın

Çağımız, dijital çağ. Sosyal medyanın etkilerinin inanılmaz boyutları ulaştığı bir dönemde yer alıyoruz. İnternet üzerinde gezinirken sürekli karşımıza çıkan “pop-up” reklamlar bir yandan, e-postalarımızı kontrol ederken tanımadığımız yerlerden gelen postalar bir yandan, arama motorlarında karşılaştığımız ufak reklamlar bir yandan bizlere yansıtılıyor. Peki bu reklamlar ne kadar işe yarıyor dersiniz? 
 
Sizlere yazımızın başında da söylediğimiz gibi çağımızın adı; dijital çağ. Doğal olarak ürün ve hizmetlerin pazarlanması gibi ihtiyaçlar da artık dijital mecralarda çeşitli yöntemler ile yapılıyor. Fakat marka kimliğinizi reklamlar ve web tasarımı ile ön plana çıkartabilmeniz için oldukça dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.
 
Her şeyden önce web tasarımınızın sizin kurumsal kimliğinizi yansıtıyor olması ve müşterilerinize ilk bakışta güven veriyor olması önemlidir. Gerisi ise tamamen teknik kısımlardır. Örneğin sayfanızda iletişim bilgilerinizin yer alması, ürünlerinizin kategorilere ayrılmış olması, ödeme seçeneklerinizin net bir şekilde belirtilmesi, açık adres bilgileriniz, görsellerinizin kalitesi, referanslarınız ve daha pek çok farklı ayrıntı web tasarımı içerisinde yer almalıdır.
 
Potansiyel Yeni Müşteri Kitlenizi Etkileyin
 
Görsel açıdan tatmin edici bir sayfaya ulaştıktan sonra yapılması gereken sayfanın müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmesini sağlayabilmek ve arama motorları tarafından üst sıralara çıkartılmasını sağlamaktır. 
 
Web sitenizi güncel teknikler ile tasarlayarak yayına soktuktan sonra hedef kitlenize daha sağlıklı bir hizmet vermeye başlayabilirsiniz. Hiç kimse ziyaret ettiği bir firmanın sayfasında ne olduğu belli olmayan bilgilerin yer aldığı, ilginç flash animasyonlarının yanıp söndüğü ve geç açılan sayfalardan memnun olmayacaktır.
 
Bu tür ufak tefek tasarım hataları arama motorlarının hoşuna gitmediği gibi müşteri kitlenizin de hoşuna gitmeyecektir. Sizler web tasarım konusuna gereken hassasiyeti gösterirseniz müşterileriniz sitenize adım attıkları andan itibaren size karşı güven duymaya başlarlar. Böylelikle rakipleriniz arasından web tasarımınızın kusursuzluğu ile sıyrılarak mevcut müşteri kitlenizi elinizde tutarken, potansiyel yeni müşteri kitlenize de profesyonel bir şekilde hitap etmeyi başarabilirsiniz.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun