Google için En İyi Backlink Araçları

İnternet siteleriniz için backlink çalışmaları yapmak istiyorsanız SEO etkisi elde edebileceğiniz backlink araçlarını sizler için bir araya getirdik.
 
Open Site Explorer
 
Diğer backlink araçları ile kıyaslama yapıldığı zaman Open Site Explorer aracının biraz daha detaylı ve kapsamlı araştırmalar yapabildiğini söyleyebiliriz. Detaylandırılmış backlink analizleri sayesinde linklerin nofollow olup olmadığı, anchor text değerleri ve SEOmoz PageRank algoritmasının mantığının kullanıldığı Page Authority ile Domain Authority değerlerini tespit edebilirsiniz.
 
Majestic SEO
 
Majestic SEO benzer bir backlink aracıdır. Ücretsiz kullanıldığı zaman bile oldukça işlevsel araçlar sunmakta olan Majestic SEO aynı zamanda ücretli premium sistemi de bulunan bir araçtır. Sitelerin aldıkları backlink sayıları kadar bu backlinkleri hangi dengede aldığını da tespit edebilen Majestic SEO güncel verileri size verirken, aynı zamanda geçmiş dönemlere ait olan linkleri de detaylı bir şekilde sizlere sunuyor.
 
Cognitive SEO
 
Cognitive SEO aracı backlink yönetim araçları arasında en fazla tercih edilenlerden oluyor. Backlink aracını kullanmaya başladığınız zaman kullanıcı dostu olan arayüzü sayesinde aradığınız tüm özelliklere kolay bir şekilde ulaşabildiğinizi fark edeceksiniz. Kapsamlı bilgiler ile kullanıcılara hizmet vermekte olan bu araç Majestic SEO, SEOmoz, aHrefs ve blekko gibi kaynaklardan da backlink sağlayabiliyor.
 
SEO Spyglass
 
Eski bir backlink aracı olan SEO Spyglass, diğer araçlar gibi web tabanlı bir servis değildir. SEO Powersuite paketi içerisinde yer alan bu yazılım ile sağlıklı sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Web servisi üzerinden veri çekerek güncelleme yapan SEO Spyglass, web tabanlı backlink araçlarına iyi bir alternatif arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun