Blog Sayfalarında Sık Yapılan Hatalar

Blog sayfaları son yıllarda arama motorlarında başarı elde edebilmek için kullanılan en temel faktör oluyor. Yeni bir blog makalesi yayınladığınız zaman yeni bir web sayfası oluşturulduğu için arama motorları dizinlerine de eklenmiş oluyor. Blog sayfalarında ortaya çıkan hatalar ise arama motorlarında geriye düşmenize sebep olabilir.
 
Blog Sayfalarını Subdomain Olarak Yayınlamak
 
Blog sayfalarınızı sitenizin altındaki bir sayfa olarak ayarladıktan sonra yayına alırsanız SEO açısından daha avantajlı duruma geçebilirsiniz. Ayrıca blog yazılarınızda her zaman kullanıcılar için öğretici ve geliştirici içerikli yazılar yayınlamaya çalışın.
 
Blog yazılarınızı paylaştığınız zaman kendi ürünleriniz dışında kullanıcılara yararlı bilgiler vermeye de çalışın. Örneğin yer aldığınız sektör ile alakalı yenilikler ve gelişimlerden bahsetmeyi deneyebilirsiniz.
 
Blog Yazılarını Seyrek ve Tutarsız Eklemek
 
Google’ın sitenize yaptığı ziyaretler esnasında sayfanızda herhangi bir değişiklik meydana gelmemişse sitenizi güncel tutmuyorsunuz demektir. Google’ın bir sonraki ziyareti için blog sayfanızı sürekli olarak güncel tutmaya çalışın. Burada tavsiyemiz 2 günde en az 1 adet içerik eklemeniz yönünde olacaktır. 
 
İçerikleri Çeşitlendirmemek
 
Sürekli birbirini tekrar eder cinsten içerikleri kullanıcılara sunduğunuz zaman blog sayfanızda insanları tutmayı başaramazsınız. İnsanların blog sayfanızda bol vakit geçirmesini istiyorsanız onlara faydalı ve eğlenceli içerikler sunmaya çalışın. Tek bir konu odaklı olarak yayın yapmak yerine içeriklerinize çeşitlilik katarak ana konunuzun alt dallarına da inmeye özen gösterin.
Bize Dair
Yaratıcı, sorun çözen, değer yaratan, müşteri odaklı, kullanıcı dostu ve yenilikçi projeleri dengeli bir şekilde tasarlayıp uygulayan, işletmelere ve markalara geleceği öngören vizyonu ile stratejik çözümler üreten, ürettiği çözümlerle yaratmış olduğu değerleri gerçek hedef kitlesine hızlı ve doğru şekilde ulaştır
DEVAM
Bize Sorun